المقادير
1 كلغ تمار التين او الكرمة
حزمة كزبرة وبقدونس مفرومين
نصف بصلة مفرومة
حبة طماطم مفرومة
ملعقة طماطم معلبة
قليل من التوم المفروم
قليل من الفلفل الاسود
ملعقة صغيرة من الفلفل الاحمر
شوية زنجبيل
قطعة من الليمون الحامض
شوية فلفل حار
ملعقة صغيرة كمون
ملح
الطريقة
نغسل التمار تم نقسمها على 4 على هدا الشكل
فى اناء نضع القزبور والمعدنوس والثوم
وكامون وفلفل احمر حلو فلفل حااار **الهريسة**
و صلصة طماطم الحامض وزيت الزيتون
ونترك الكل فوق النار حتى يتقلى
نتركه ينضج على نار هادئة
يمكن إضافة الماء إن اقتضى الحال
نترك المرق حتى يتختر قبل تقديم الطبق
تم نقدمة ساخن
هناك 3 تعليقات:
Hello Dear, are you truly visiting this website regularly, if so then you will without doubt take good know-how.
Feel free to visit my web blog :: work from home
Oh my goodness! Impressive article dude! Many thanks,
However I am going through troubles with your RSS. I don't understand why I cannot subscribe to it. Is there anybody else getting identical RSS issues? Anybody who knows the answer can you kindly respond? Thanx!!
Here is my web site ... appliance repair Temple Terrance
شهيتيني يا بنت خالتي
إرسال تعليق