الطريقة
كيلو دقيق رطب
كاس دقيق قمح
شوية ملح
شوية خميرة عجين
ماء دافئ للعجن
الطريقة
نعجنه جيدا وبحيث نحصل على عجين لين نتركه يتخمر الى ان يتضاعف حجمه نعمله كريات متوسطة الحجم ونخليها ترتاح شوية
نبسط بالايد الكريات ونستعين برشات من الدقيق الابيض لكى يسهل التبسيط ونخليه يرتاح تاني ويتخمر شوي
وناخد كل خبزة نقطعها مربعات
ناخد مقلاة ونغمرها بالزيت نحطها على النار لغاية متسخنونضعها فى الزيت
ونقلبها الى ان تتحمر شوية على فكرة تنتفخ المربعات وتكون كالبالون
وهدا شكلها النهائى
يمكن ان تفند الرغيفات فى السكر او تقدم مع المربى او العسل
كيلو دقيق رطب
كاس دقيق قمح
شوية ملح
شوية خميرة عجين
ماء دافئ للعجن
الطريقة
نبسط بالايد الكريات ونستعين برشات من الدقيق الابيض لكى يسهل التبسيط ونخليه يرتاح تاني ويتخمر شوي
وناخد كل خبزة نقطعها مربعات
ناخد مقلاة ونغمرها بالزيت نحطها على النار لغاية متسخنونضعها فى الزيت
وهدا شكلها النهائى
يمكن ان تفند الرغيفات فى السكر او تقدم مع المربى او العسل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق