بطبوط معمر بالكفتة
الطريقة
كيلو دقيق رطب
كاس دقيق قمح
شوية ملح
شوية خميرة عجين
ماء دافئ للعجن
الحشو3 جزر مبشور
2بصل مكعبات صغيرة
كفتة * المقدار اللي بغينا والمتوفر عندنا*
شوية الزيت
ملح
فلفل اسود
فلفل احمر
زنجبيل
وضامة البنة اختياري
طماطم دوائر
خس
الطريقة
نبسط بالايد الكريات ونستعين برشات من الدقيق الابيض لكى يسهل التبسيط ونخليه يرتاح تاني ويتخمر شوي
تم يطهى فى مقلاة على نار هادئة
نضع الحشوة كلها مع الزيت على نار هادئة حتى تنضج
تم نفتح الخبز ونضع حشو الكفته تم دائرة من الطماطم والخس
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق