السلام عليكم
سابدا بكل طبقة بمقاديرها
الطبقة الاولى بسكويت
ناخد اى بسكويت ونكسره وسط كاسات التقديم
الطبقة التانية كريم باتسير
هنا طريقة الكريم باتسير
http://matbakhnadiaboughadi.blogspot.com/2012/01/blog-post_10.html
ناخد منه القليل ونسكبه فى كل كاس
الطبقة التالتة المهلبية
المقادير
1 لتر حليب
4 ملاعق دقيق الارز
1ملعقة ماء زهر
السكر حسب الرغبة
الطريقة
ناخد الحليب نضعه فى اناء تم نمزج الارز فى الحليب
ونضيف ما ء الزهر والسكر
تم نتركه حتى يتعقد الخليط
ناخد منه قليلا ونصبه فوق الكريم باتسير
تم نحاول تنضيف الكاسات
ونضيف حبات الزبيب
الطبقة الرابعة
فلون الليمون
المقادير
عصير ليمون
فلون عادى
سكر
نغلى السكر والفلون والليمون
تم طبقة من الكريم شانتيه
للتزين
لوز مطحون
تم ندخله التلاجه
وهدا شكله النهائى