المقادير
كيلو دقيق رطب
ملعقة صغيرة خميرة
ملح
ماء دافئ للعجن
ملعقة كبيرة زبدة
بيضة
الحشو
بصلة مقطعة رقيقة
2 جزرة مبشورة
كبد وصدر دجاج مربعات
زيتون مقطع
شعرية صينية
جبن مبشور
ملح
فلفل اسود
زنجبيل
زيت
قزبرة وبقدونس
الطريقة
ناخد الاول الحشو
ناخد البصل ونقليه فى الزيت ونضيف اليه الدجاج والكبد تم نضيف اليه الجزر والشعرية الصينية وفى الاخير الزيتون والقزبرة
العجين
ناخد الكل تم نعجن العجين جيدا حتى تصبح العجينة متماسكة ولينة
تم ناخد العجين ونعمل منه كويرات
تم ناخد كل كرة ونسرحها بالزبدة والزيت
تم ناخد الحشو ونضع عليه ملعقة من الفروماج على هدا الشكل
تم نلف العجينة
وبعد دالك نعمل منه هدا الشكل وناخد راس العجين وندخله تحت الرغيفة
تم ندهنه بالبيض والحليب
وهدا شكلها النهائى