الأربعاء، 13 مارس 2013

اروز مبخر بالزبيب



المقادير :


•كيلو روز كلاصي
•شوية ملح
•2 معالق زبدة
•سكر كلاصي
• اللوز مبروش
•شوية القرفة


طريقة الطهي :


كناخدو كيلو د الروز نصلقوه نصف صلقة بالملحة،


 من بعد ندهنه ب 2 ملاعق كبار زبدة 
ونضعه فى اناء التبخير يفور 3  مرات حتى ينضج .
فى الأخير نضع عليه الزبيب ونتركه يتبخر



تم نضع عليه ملعقة الزبدة و نضعه في طبق التقديم,
و نزينو طبعا باللوز
و القرفة و السكر ناعم





و نقدم معاه السكر الناعم لمن يحب ان يضيفه للرز






 بصحة و الراحة

هناك 3 تعليقات:

غير معرف يقول...

Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I've truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

Feel free to visit my weblog; convection microwave oven

غير معرف يقول...

Since the admin of this site is working, no uncertainty
very shortly it will be famous, due to its feature contents.


my web site ... organizational culture

غير معرف يقول...

Hello! Quick question that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my iphone 4. I'm trying to find
a theme or plugin that might be able to fix this problem.

If you have any suggestions, please share. Many thanks!

Here is my page; internat marketing